Розклад найближчих матчів за участі ужгородських «Карпат»

Розклад найближчих матчів за участі ужгородських «Карпат»
Протягом трьох днів, 7–9 квітня, в Миколаєві відбуватиметься перший з’їзний тур другого етапу жіночої Суперліги України з гандболу серед команд групи А.

 

Зауважимо, що за результатами першої частини чемпіонату команди були поділені на дві групи по три колективи. Учасники групи А, до якої входить закарпатський ГК, розігруватимуть між собою призові місця, а групи Б (херсонська «Дніпрянка», збірна команда Києва та столичний «ТНУ-ДЮСШ-21») – боротимуться за 4–6-те місця. Очки, здобуті на першому етапі, зберігаються. Наразі топ-3 має такий вигляд: «Галичанка» (Львів) – 38 очок, «Карпати» (Ужгород) – 27, «Реал» (Миколаїв) – 25.

Сьогодні, 7 квітня, у ФОК «Намив» відбудеться поєдинок між миколаївським «Реалом» та львівською «Галичанкою» (стартовий свисток пролунає о 19.00), а завтра, 8 квітня, господарки майданчика зіграють з ужгородськими «Карпатами» (початок гри о 19.00). А закриватиме програму першого з’їзного туру принципове протистояння між львівською «Галичанкою» та ужгородськими «Карпатами». Цей гандбольний двобій відбудеться у п’ятницю, 9 квітня, і розпочнеться о 14.00.

Нагадаємо, що другий з’їзний тур групи А відбудеться в Ужгороді 28–30 квітня, а третій – у Львові 14–16 травня. Якщо за підсумками другого етапу змагань різниця між першою та другою командами турнірної таблиці становитиме 7 очок або менше, то буде призначена серія матчів за «золото», яка триватиме до двох перемог.

Карпатський об'єктив

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів