Головний тренер “Ужгорода” Володимир Васютик прокоментував поєдинок проти “Поділля”

Головний тренер “Ужгорода” Володимир Васютик прокоментував поєдинок проти “Поділля”
Перемогу отримала ужгородська команда.

 

 Що сказали хлопцям у роздягальні опісля матчу?

—  Я подякував хлопцям за гру, за ту самовіддачу, за виконання тренерської установки, за план, який ми готували на гру, вони його виконали. Тим більше, що в протистоянні двох лідерів вирішувалось, хто буде на чолі турнірної таблиці. І в нас в особистих зустрічах вийшла навіть перевага. Ми задоволені результатом.

— Команда пропустила наприкінці першого тайму, коли була протягом декількох хвилин у меншості…

— “Поділля” — мобільна команда, хороший суперник. Ми готувались до такої гри. У нас був свій план на поєдинок. Але коли два наші гравці зіткнулись головами і Максим Минайленко вибув, а заміна готувалася, десь не вистачило нам концентрації дограти у меншості в обороні. Добре, що відразу встигли зрівняти рахунок і на перерву пішли за рівноваги. Просили хлопців й далі дотримуватися того плану, який ми намітили. Показали ті моменти, де ми не допрацювали і що в нас не виходило. І вони це виконали у другому таймі.

— Тренер “Поділля” Віталій Костишин опісля матчу говорив про упереджене суддівство. Що скажете на ці слова?

— У кожного є своя правда. Я не бачу ніякої упередженості від суддів. Арбітр нормально відсудив. І, тим паче, міг третій пенальті поставити, коли був чистий фол проти Володимира Дурана. Він вже пошкодував, напевно, суперника. Незнаю, чому така реакція у тренерського штабу “Поділля”. Яке вони хотіли суддівство? Можливо, їм весь час допомагають і тут чекали якоїсь допомоги. Які ще можуть бути претензії до судді? Нехай подивляться уважно відео матчу.

— Вся боротьба у Другій лізі ще попереду. Як охарактеризуєте календар матчів?

— Я притримуюсь тієї думки, що розв’язка буде йти до останнього туру. І всі команди можуть не раз помінятися місцями у верхній частині турнірної таблиці. Хто сильніший буде духом, і готовий до виконання завдань, той і вирішить завдання виходу у Першу лігу. Всі команди у Другій лізі можуть створити сюрпризи. От “Оболонь-2” обіграла галицькі “Карпати”. Чемпіонат — це велика турнірна дистанція. Потрібно у кожній грі завойовувати очки. Десь, можливо, можуть бути втрачені не по ділу, зате здобути там, де не чекаєш. Так само думають і команди, які йдуть у нижній частині турнірної таблиці.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі 

 

28 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів