В Ужгороді відбулися громадські слухання. Що обговорили?

В Ужгороді відбулися громадські слухання. Що обговорили?
Громадські слухання із проєкту містобудівної документації «Внесення змін до детального плану території, обмеженої вулицями Миколи Бобяка, Загорською» відбулися сьогодні в Ужгородській міській раді.

 

Представник проєктанта розповів, що передбачається влаштування багатоквартирної житлової забудови висотністю від трьох до восьми поверхів із повним спектром обслуговування – зокрема, із вбудованими дитячими садками, окремо стоячою школою, торговими центрами, дитячими та спортивними майданчиками. Переважна більшість будинків – малосекційні, квартал буде досить озеленений, адже передбачено пішохідні алеї, які через нього проходять, двори кварталів без машин, бо передбачаються місця для паркування вздовж вулиць, а основні парковки будуть в окремій частині кварталу, заплановано і сквер-парк тощо.

За місяць громадських обговорень, як зазначалося, пропозицій та зауважень до містобудівної документації не надходило, проєкт пройшов стратегічну екологічну оцінку, висновки надали департаменти екології та природних ресурсів й охорони здоров’я Закарпатської ОДА. Учасники громадських слухань проголосували за схвалення змін до цього детального плану території.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів