На Закарпатті започатковують "Клуб свідомих громадянських журналістів"

На Закарпатті започатковують "Клуб свідомих громадянських журналістів"
У понеділок, 31 травня, об 11:00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться пресконференція, головною темою якої стане створення на Закарпатті Клубу свідомих громадянських журналістів, який передбачає серію освітніх заходів для тих, хто активно поширює суспільно важливий контент.

 

 

  Про потребу громадськості в якісній, перевіреній інформації, про рівень критичного мислення, про вплив соцмереж на інформаційне поле, про фейки та маніпуляції, а також про необхідність професійного підходу до поширення інформації, подискутують:

-   Ярослав Гулан, регіональний представник ІМІ в Закарпатській області

-   Юрій Бідзіля, завідувач, професор кафедри журналістики УжНУ, доктор наук із соціальних комунікацій.

-    Ірина Бреза, голова Ужгородського прес-клубу презентує новий проєкт прес-клубу та розповість про мету і завдання «Клубу свідомих громадянських журналістів».

«Клуб свідомих громадянських журналістів» – це новий проєкт Ужгородського прес-клубу,  розроблений спеціально для активних авторів соціальних мереж Закарпатської області, а також для блогерів, студентів факультету журналістики та всіх, хто цікавиться медіа. Наша мета – формування спільноти громадянських журналістів Закарпаття, які активно реагують на суспільні виклики та поширюють якісний контент, професійно використовують сучасні засоби пошуку та підготовки інформації на основі журналістських стандартів.

Проєкт  здійснюється за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Захід відбудеться у приміщенні Ужгородського прес-клубу за адресою:

м.Ужгород, пл.Жупанатська, 15/4

Ужгородський пресклуб

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

Початок об 11:00

 

28 травня 2021р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів