В Ужгороді триває відкритий кубок міста з кікбоксингу WAKO (ФОТО)

В Ужгороді триває відкритий кубок міста з кікбоксингу WAKO (ФОТО)
Відкритий кубок Ужгорода з кікбоксингу WAKO серед дітей, юнаків, юніорів триває у спортивному клубі "Іппон". У змаганнях, які відбуваються за підтримки міського голови Богдана Андріїва, беруть участь близько 130 спортсменів від 8 до 18 років з Рівного, Стрия, Ужгорода, Тячева, Хуста, Виноградівщини та Перечинщини, змагаються у дисциплінах лоу-кік та кік-лайт. Через карантинні обмеження турнір проходить без глядачів.

 

На урочистому відкритті Кубку спортсменів, тренерів привітав і міський голова Ужгорода Богдан Андріїв. Богдан Євстафійович подякував заслуженому тренеру України, президенту Закарпатської обласної федерації кікбоксингу WAKO Анатолію Перцеву за організацію турніру та роботу із молоддю, юним спортсменам побажав віри у себе, нових досягнень та перемог.

Підкреслив, що міська влада продовжуватиме підтримку спортивної галузі в Ужгороді, щоб і спортсмени, і тренери були мотивовані, мали достойні умови для занять, щоб своїм прикладом заохочували ще більше молоді до спорту, популяризували здоровий спосіб життя.

Анатолій Перцев відзначив постійну підтримку Ужгородського міського голови, розповів, що нещодавно ужгородська команда повернулася із Броварів із чемпіонату України і вперше у медальному заліку посіла 5 місце. За підсумками чемпіонату окремим спортсменам присвоїли звання кандидатів у майстри спорту, посвідчення їм вручили сьогодні на турнірі в Ужгороді, відзначили також роботу тренерів. Пам'ятні подарунки отримали і гості турніру.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів