На Закарпатті стартував проект з розвитку та підтримки нових видів діяльності малого і середнього підприємництва

На Закарпатті стартував проект з розвитку та підтримки нових видів діяльності малого і середнього підприємництва
1 липня 2021 року в Закарпатській обласній службі зайнятості стартував профорієнтаційний проект для безробітного населення «Ідея, спрямована на успіх», мета якого – популяризація крафтового та еко-виробництва, зокрема еко-ферм, як одного з перспективних видів підприємницької діяльності Закарпатського регіону та своєрідний приклад само зайнятості місцевого безробітного населення та шукачів роботи.

 

Проект розрахований на осіб, які бажають започаткувати власну справу: безробітна молодь, безробітні особи з числа АТО/ООС, особи з високим рівнем потенціалу і мотивації та схильностями до ведення підприємницької діяльності. Під час проекту учасники ознайомляться зі світом професій, тенденціями на ринку праці, можливостями набуття професій, відкриття власної справи, отримання додаткових вмінь та компетенцій, візьмуть участь у різноманітних інформаційних семінарах, навчальних тренінгах, економічних екскурсіях, проведуть цікаві зустрічі з успішними підприємцями, які поділяться тонкощами ведення бізнесу, європейськими стандартами та власною історією успіху.

Долучитись до проведення та стати партнерами Проекту можуть об’єднані територіальні громади, успішні підприємці міст та районів Закарпаття, інші зацікавлені організації. Проект обласного масштабу буде реалізовуватись безпосередньо усіма базовими центрами зайнятості та філіями Закарпатського обласного центру зайнятості.

Закарпатський обласний центр зайнятості

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

02 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів