У Вільхівцях влаштували гірський музичний «Кичера-фест»

У Вільхівцях влаштували гірський музичний «Кичера-фест»
В суботу, 10 липня, вершина Кичера над селом Вільхівці зібрала любителів якісної живої та електронної музики на перший фестиваль «Кичера-фест».

 

Помилуватись магічними краєвидами  гірських панорам та почути наживо виконавців та діджеїв прийшла не лише місцева молодь, а й гості з інших куточків Тячівщини і не тільки. Організувала музичне свято команда однодумців-вільхівчан, які не уявляють свого життя без музики та природи (Влад Русин, Тарас Лазур, Віра Кричка, Василь Чонка та ін.).  Співорганізатор фестивалю Влад Русин каже: все почалося рік тому на цьому ж місці, з вечірки «для своїх». Цьогоріч вирішили організувати більш масштабний захід.

Фестивальне містечко та сцену облаштували просто на вершині. Багато глядачів розклали намети, щоби зустріти світанок під звуки музики. На фесті виступили загалом, 12 гуртів, виконавців та діджеїв. Глядачів розважали до самого ранку. Серед учасників – зокрема, гурт «Джоні Райдс» із Хуста, які супроводжуватимуть відомий гурт «Антитіла» на їх турі наступного року. Виступили і Марта Липчей, Fallen Fox, Павло Куртяк, Christian Rythmique та інші. Своєю творчістю ділились і самі організатори дійства. Неповторна енергетика, дружня креативна атмосфера та улюблена музика – «Кичера-фест» подарував гостям незабутні емоції і додав справжнього літнього драйву.

Тячів

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів