Поліцейські Мукачівщини затримали п’яного водія, який наїхав на чоловіка

Поліцейські Мукачівщини затримали п’яного водія, який наїхав на чоловіка
Працівники поліції Мукачівщини затримали водія автомобіля «Infinfti», який здійснив наїзд на потерпілого. За фактом аварії в поліції відкрили кримінальне провадження.

 

Вчора, 17 липня, близько 17:30, працівники поліції отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Страбичово, що на Мукачівщині.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 36-річний місцевий мешканець, водій автомобіля «Infinfti», рухаючись вулицею Центральною, не впорався з керуванням -  і здійснив наїзд на чоловіка.

Потерпілим є 23-річний житель міста Чоп, який знаходився біля свого автомобіля «Volkswagen B6», що був припаркований на узбіччі.  Із важкими травмами чоловіка госпіталізували.

Водія автомобіля «Infinfti» освідчили: алкотест показав результат 1,26 проміле алкоголю в крові. 36-річного чоловіка затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Автомобіль вилучили на арештмайданчик Мукачівського районного управління поліції.

Усі обставини та причини ДТП слідчі  з’ясують у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 2 статті 286-1 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння). 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів