На Закарпатті під час 5-ї хвилі вакцинації від COVID-19 працюватиме 200 пунктів щеплення

На Закарпатті під час 5-ї хвилі вакцинації від COVID-19 працюватиме 200 пунктів щеплення
Анатолій Полосков сьогодні під час брифінгу повідомив, що сьогодні по всій Україні, в тому числі в Закарпатській області, стартувала 5-та хвиля вакцинації.

 

За словами Полоскова, у Закарпатті проведена велика робота щодо зручності й комфорту проведення вакцинальної кампанії. "За старим регіонльним поділом у нас відкриті центри вакцинації, працює понад 200 пунктів щеплення по всій області, продовжуємо розширяти цю мережу", - відзначив керівник краю.

Працює багато навчених бригад, які мають досвід як поводження із вакциною, так і проведення щеплення.

"Як ми бачимо, у багатьох країнах поширений штам вірусу Дельта, який швидко розповсюджується, важко переноситься, провокує багато летальних випадків, на жаль, також впливає на дітей. Тому ми говоримо про захист кожного окремо і про рівень суспільної відповідальності, бо вакцинуючись, ми захищаємо всіх", - додав Полосков.

Вакцини, за словами Полоскова, є в наявності.

На аль, як прозвучало під час брифінгу, темпи вакцинації залишають бажати кращого: «Загалом по області вакциновано 64 тисяч закарпатців 1 дозою і 34 тисячі вже в тому числі другою дозою», - додав А. Полосков.

Це 6 та 3 % закарпатців відповідно. "Враховуючи, що в області маємо 900 тисяч осібдорослого населення, тож нам ще є над чим працювати", - додала Вікторія Тимчик, регіональний координатор вакцинальної кампанії від COVID-19 у Закарпатській області.

 

 

21 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів