ФК "Ужгород" розгромно поступається "Прикарпаттю"

ФК "Ужгород" розгромно поступається "Прикарпаттю"
У стартовому поєдинку Першої ліги “Ужгород” на стадіоні “Авангард” розгромно програв івано-франківському “Прикарпаттю”. Для закарпатців це був дебютний матч у чемпіонаті: команда прагнула показати перед рідними вболівальниками достойну гру та позитивний результат, однак футбольна фортуна сьогодні була не нашому боці, а досвідченіший суперник покарав за помилки.

 

На матч проти “Прикарпаття” наставник “Ужгорода” Михайло Іваниця зі стартових хвилин довірився як перевіреним бійцям минулого сезону, так і кількох новачкам у атакувальній лінії. Зокрема, на поле вийшли Андрій Вискребенцев, Василь Пиняшко, Віктор Хомченко. Натомість Віктор Ряшко з’явився на місці центрального оборонця, а Дмитро Сартіна зіграв зліва в захисті.

Перші 20 хвилин поєдинку закарпатська команда виглядала по-футбольному агресивно, загрожуючи воротам “Прикарпаття”. Однак саме суперник відкрив рахунок: на 8 хвилині відзначився Роман Барчук, який переправив м’яч у ворота після подачі зі штрафного і подальшої скидки головою. А на 29 хвилині івано-франківська команда подвоїла перевагу в рахунку: дубль оформив Роман Барчук. Гравець “Прикарпаття” точно пробив з розвороту після пасу з правого флангу. Вже через 3 хвилини “ужгородцям” знову довелось виймати м’яч з сітки власних: цього разу був автогол Стефана Федака після простоілу з правого краю.

Підопічні Михайла Іваниці була повністю деморалізовані, що вилилось в ще один пропущений гол: на 34 хвилині відзначився Володимир Рудюк, який перекинув Михайла Готру з доволі гострого кута. А ближче під завершення першої половини зустрічі “ужгородці” пропустили й п’ятий м’яч. Гол до свого активу записав Василь Цюцюра. Він прицільно пробив головою після навісу з флангу. У таймі другому закарпатська команда не впала духом — старалась забити бодай гол престижу, але це був не наш день. Натомість на 74 хвилині пропустила шостий м’яч від Володимира Рудюка, який, обігравшись з партнером, перекинув кіпера “Ужгорода”.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів