Тренер ФК "Ужгород" Михайло Іваниця прокоментував поразку у дебютному матчі Першої ліги проти “Прикарпаття”

Тренер ФК "Ужгород" Михайло Іваниця прокоментував поразку у дебютному матчі Першої ліги проти “Прикарпаття”
Головний тренер “Ужгорода” Михайло Іваниця прокоментував розгромну поразку у дебютному матчі Першої ліги проти “Прикарпаття” (0:6).

 

“Я ніколи не обвинувачую гравців. Це моя помилка із вибором складу. Важко щось зробити за короткий період у три тижні до чемпіонату. Футболісти тут ні до чого. Настільки вони на цей момент були підготовлені. Я спокійно визнаю свою провину. Хотів би попросити вибачення у вболівальників. Я прожив в Ужгороді багато років”, — розповів тренер.

“У другому таймі гравці “Ужгорода” краще рухалися. Не можу сказати, що вони були фізично непідготовлені. Це була перша домашня гра з вболівальниками. Психологічний стан гравців був не з найкращих. Але я це не помітив напередодні гри: всі готувалися на тренуваннях і в контрольних матчах грали з хорошими суперниками. Треба вміти програвати”.

Михайло Іваниця погодився з твердженням, що різниця між Другою та Першою лігою надто велика, а “Прикарпаття” виступає у чемпіонаті вже четвертий рік поспіль: “У них команда фактично залишилася та ж, тільки доукомплектувалися. А це легше, ніж перероблювати все спочатку. Звичайно, є різниця в класі”.

Наставник закарпатської команди також зазначив, що склад ще потребує підсилення: “Я думаю, ми будемо старатися доукомплектуватися. Велика проблема у нас з цим ще є. Кожна лінія потребує підсилення”, — розповів Михайло Іваниця.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів