Домашнє насилля та бійка – результати патрулювання Нацгвардії в Ужгороді

Домашнє насилля та бійка – результати патрулювання Нацгвардії в Ужгороді
Під час патрулювання в Ужгороді військовослужбовцям 3 батальйону 2 Галицької бригади Нацгвардії України довелося вгамовувати бійку та двічі припиняти сімейне насилля. Здійснюючи самостійне патрулювання, гвардійці отримали повідомлення про домашнє насильство на вулиці Чорновола.

 

По прибуттю на місце, місцева жителька поскаржилася правоохоронцям на неадекватну поведінку свого чоловіка, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наніс кілька ударів в область обличчя. В іншому випадку, молода жінка заявила на свого батька, який після непомірного вживання спиртних напоїв вчинив сварку та побив її, нанісши тілесні ушкодження в область обличчя та тулуба.

В обох випадках осіб, на яких вказали заявники, доставлено до Ужгородського районного управління поліції для подальшого з’ясування обставин. Також під час несення служби, автопатруль помітив бійку на вулиці Грибоєдова. Припинивши правопорушення, нацгвардійці встановили, що 24-річний ужгородець, після зловживання алкоголем, вчинив сварку з іншим громадянином, після чого наніс йому кілька ударів по голові та тулубу. Дебошира затримано та доставлено до Ужгородського РУП.

Олександр Коробко

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів