Перша ліга: ФК "Ужгород" поступився київській "Оболоні"

Перша ліга: ФК "Ужгород" поступився київській "Оболоні"
У матчі 3-го туру Першої ліги з футболу "Ужгород" на стадіоні "Авангард" програв київській "Оболоні" з рахунком 0:2. Про це повідомляє сайт закарпатського клубу.

 

У першій половині зустрічі обидві команди створили кілька гольових нагод, зокрема в "ужгородців" моменти мали Василь Пиняшко, Андрій Вискребенцев та Дмитро Сартіна, а у складі "оболонців" свої шанси не реалізували Костянтин Черній та Сергій Суханов. Забити вдалося Олексію Лобову на 27 хвилині матчу завдяки точному удару з-за меж штрафної.

У другому таймі і "Ужгород", "Оболонь" були близькими до голу. Закарпатська команда могла зрівняти рахунок активними діями попереду Вадима Мердєєва, Василя Пиняшка та Владислава Чушенка. А у складі київського колективу моменти мали Артур Мурза та Олексій Лобов. На заключних хвилинах матчу "Ужгород" догравав у меншості через травму Владислава Чушенка (команда використала всі заміни). У компенсований час Олександр Батальський, вийшовши сам на сам з голкіпером, встановив остаточний результат поєдинку — 0:2.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів