Персики та абрикоси збирають на фермерському господарстві на Ужгородщині (ВІДЕО)

Персики та абрикоси збирають на фермерському господарстві на Ужгородщині (ВІДЕО)
Самостійно збирати персики та абрикоси можуть відвідувачі фермерського господарства в селі Часлівці Ужгородського району. Про це розповів головний спеціаліст Микола Петрунь. За його словами, так люди бачать, в яких умовах вирощені плоди. Також можуть самостійно обрати ті абрикоси чи персики, що їм більше подобаються.

 

Ящик персиків зібрав Василь Бабинець. Він разом з Тетяною Данчканич приїхав на фермерське господарство після того, як вони дізналися у Фейсбуці про можливість самому назбирати плоди.

"Зібрали, зірвали з дерева. Все свіже таке та смачне. Ну і наїлися трішки. У місті є дуже багато фруктів, але воно здебільшого не смачне, якщо чесно. Нема тут такої, як ми звикли говорити, "хімії". Все натуральне та природне", — каже Василь Бабинець.

"Тут дуже атмосферно. Ти приходиш неначе у свій сад. Ти бачиш ці дерева доглянуті, бачиш, яку працю людина сюди вкладала. Ми теж маємо вдома сад, але такі дерева виростити та щоб вони були в такому гарному стані – це велика праця. Смак цих плодів дуже хороший, такі солодкі, як домашні. Воно якось так зворушливо: ти прийшов, власноруч назбирав собі і потім куштуєш це", — розповіла Тетяна Данчканич.

Суспільне Закарпаття

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів