Перевірка продуктових ринків на Закарпатті. Які порушення виявили?

Перевірка продуктових ринків на Закарпатті. Які порушення виявили?
У Закарпатській області за минулий тиждень Держпродспоживслужба провела 139 позапланових перевірок продовольчих ринків з питань дотримання протиепідемічних заходів під час карантину. За цей період зафіксовано 28 порушень. Крім того, проводилися перевірки роботи магазинів, кафе, закладів освіти та надання послуг.

 

Зокрема, були перевірені: 290 об'єктів торгівлі продовольчими товарами, виявлено 10 порушень (надано 10 приписів); 139 об'єктів торгівлі непродовольчими товарами, виявлено 6 порушень (надано 6 приписів); 203 заклади громадського харчування, порушення виявлено у 4 (надано 4 приписи); 23  перукарні і салони краси, порушення не виявлено; 16 дошкільних закладів, порушення не виявлено; 20 закладів загальної середньої освіти, порушення не виявлено; 110 інших об’єктів нагляду, порушення не виявлено.

Продовжується забезпечення щоденного контролю за роботою агропродовольчих ринків. За попередній тиждень там були проведені 139 позапланових перевірок з питань дотримання протиепідемічних заходів під час карантину, за результатами яких керівникам винесено 28 приписів на усунення виявлених порушень. За вказаний період здійснено моніторинг 915 заходів поточної дезінфекції на об’єктах різної категорії. 

ГУ Держпродспоживслужби у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів