Вдарили поліцейську: в Ужгороді затримали чоловіка і жінку

Вдарили поліцейську: в Ужгороді затримали чоловіка і жінку
В Ужгороді, на проспекті Свободи, ввечері 9 вересня патрульні поліцейські затримали жінку та чоловіка, які поводилися агресивно. Про це 10 вересня Суспільному розповів речник Патрульної поліції Ернест Завадський.

 

З його слів, близько 21-ї години поліцейські зупинили авто "Volkswagen" за порушення ПДР.

"Під час спілкування із водієм таксі з автомобіля вийшли двоє пасажирів, — розповів речник. — Жінка та чоловік були з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Розмовляючи із поліцейськими, вони почали нецензурно лаятися і кричати, а на законну вимогу припинити — не реагували. Згодом жінка підійшла до патрульної і вдарила її в обличчя, зірвавши сережку", — каже Ернест Завадський.

Речник додав, що правоохоронці затримали жінку, вдягнувши на неї кайданки. Чоловіка, який намагався перешкодити їм, затримали також.

"На них склали адмінматеріали за дрібне хуліганство, появу в громадських місцях у у нетверезому стані, що ображає людську гідність і громадську мораль та за злісну непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського Кодексу України про адміністративне порушення", — розповів Еркест Завадський.

Суспільне Закарпаття

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів