«Минай» – «Чорноморець»: напередодні матчу

«Минай» – «Чорноморець»: напередодні матчу
Цієї неділі, 12 вересня, наша команда зіграє дуже важливий з турнірної точки зору матч. Зустрінеться з одеським «Чорноморцем». Матч відбудеться на стадіоні «Авангард» в Ужгороді.

 

Не важко здогадатися чому ця гра буде досить важлива. «Минайці» будуть прагнути продовжити свою переможну традицію домашніх матчів (перемога над «Олександрією» та нічия з «Шахтарем»).  А також піднятися у турнірній таблиці, тому закарпатці будуть грати виключно на перемогу. До речі, гра в неділю буде 50 домашньою для «Минаю» в офіційних іграх. В «Чорноморця» такі ж плани. Команда не надто вдало стартувала в чемпіонаті: 3 поспіль поразки в 3 перших турах, всього 1 перемога і 1 нічия. Що цікаво, єдину звитягу здобули якраз на виїзді – щоправда, в близькому, а саме грі з «Маріуполем». В інших двох виїзних матчах, в Харкові і Чернігові, вони програли.

Для «Минаю» це буде вже третя гра з одеським «Чорноморцем». Вони зустрічалися з «моряками» два сезони тому, в Першій лізі. І один матч увійшов у нашу історію. Адже саме в грі з одеситами, 10 серпня 2019 року, на стадіоні «Минай» була здобута перша перемога закарпатського клубу в Першій лізі. Тоді гра закінчилася з рахунком 1:0 на нашу користь – гол на останній хвилині забив Анатолій Нурієв з пенальті. До речі, за «Чорноморець» в той день грав вже нинішній «минаєць» Богдан Коваленко.

В тому ж сезоні зіграли ще раз, в Одесі – той поєдинок закінчився внічию 1:1. У закарпатців знову відзначився Нурієв і знову з пенальті. Ще один цікавий факт – останній раз «Чорноморець» грав на ужгородському «Авангарді» 20 вересня 2015-го року. Тоді з «Говерлою» одесити зіграли внічию 1:1. Що цікаво, у складі ужгородців на 52 хвилині вийшов на поле наш нинішній гравець Ігор Гончар. Також варто зауважити, що особлива мотивація буде і у Віктора Лиховидька, який провів 2 останніх сезони саме в «Чорноморці» і був там основним захисником. А ще – у Данила Книша, уродженця Одеської області. Щоправда, за «Чорноморець» він ніколи не грав.

Матч розпочнеться о 14.00. Інформацію щодо квитків на матч можете знайти за цим посиланням https://fcminaj.com/kvytky-na-match-mynayu-z-chornomorczem-vzhe-u-prodazhu/   Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 1». Молодіжні команди зіграють в цю суботу, 11 вересня, на стадіоні «Минай». Початок о 12.00. Вхід для вболівальників вільний.

ФК "Минай"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів