На Рахівщині поліцейський офіцер громади розкрив крадіжку грошей

Співробітники Рахівського районного відділу поліції швидко встановили особу крадія грошей з магазину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

 

Вчора, 16 вересня, на лінію «102» зателефонувала продавець сільського магазину на Рахівщині та повідомила, що хтось викрав гроші з її гаманця. На місце події прибули поліцейський офіцер громади та слідчо-оперативна група. Їм потерпіла розповіла, що вийшла з торгового закладу ненадовго, а коли повернулася – зникли її власні 6,5 тисяч гривень.

Поліція провела ряд слідчо-оперативних заходів та встановила, що до крадіжки був причетний той, на кого найменше думала потерпіла. Жінка час від часу просила 42-річного приятеля приглянути за магазином, коли потрібно було вийти у справах.

Офіцер громади зібрав необхідні докази та встановив, що саме цей чоловік і викрав гроші. Поліція вилучила частину незаконно привласненої суми. Гроші будуть повернуть потерпілій. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

 

17 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів