На Засіданні виконкому Ужгородської міськради схвалили низку актуальних для міста рішень

На Засіданні виконкому Ужгородської міськради схвалили низку актуальних для міста рішень
Сьогодні відбулося засідання виконкому Ужгородської міської ради.

 

Порядок оприлюднення та регулярного оновлення на сайті інформації про діяльність Ужгородської міської ради, її виконавчих органів, міського голови прийняли сьогодні на черговому засіданні виконкому. Персональну відповідальність за підготовку, передачу, актуальність, достовірність та оновлення інформації, що підлягає оприлюдненню на сайті міської ради, на керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств/установ/закладів міста.

Рішення виконкому від 8 лютого 2017 року № 44 «Про Порядок інформування громадськості про діяльність Ужгородської міської ради, її виконавчих органів через мережу Інтернет» втрачає чинність.

Кілька рішень сьогодні на виконкомі стосувалися "житлових питань". Так, члени виконкому задовольнили прохання кількох заявників та надали їм дозволи на приватизацію житла. Двох громадян прийняли на квартирний облік, 13 із обліку зняли, одному у зв’язку з відсутністю правових підстав відмовили у прийнятті на квартирний облік. Також двом ужгородцям погодили укладання договорів найму на житлові приміщення, одній ужгородці у задоволенні такої заяви відмовили.

На засіданні виконкому заслухали інформацію про стан підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років. Також утворили комісії для перевірки готовності міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період та зобов’язали керівників житлово-комунальних підприємств, закладів освіти, культури та охорони здоров’я до початку опалювального сезону завершити всі необхідні у зв'язку з цим роботи.

ТОВ «Закарпатська Будівельна Компанія» погодили сьогодні на виконкомі виконання комплексного благоустрою із дотриманням державних будівельних норм благоустрій території на земельних ділянках комунальної власності, що межують із земельною ділянкою на Слов’янській набережній, 21а. Товариство, відповідно до плану благоустрою, має оформити паспорти прив’язки - майданчика для ігор дітей дошкільного і молодшого шкільного віку,  фізкультурного майданчика,  майданчика для вигулу домашніх тварин, взяти їх на обслуговування, забезпечувати експлуатацію та утримання в належному технічному стані. також ТОВ має розробити та погодити в управлінні патрульної поліції в Закарпатській області схему організації дорожнього руху з влаштуванням  паркомісць для транспортних засобів мешканців будинку і відвідувачів приміщень комерційного призначення.

Низка питань, які підтримали сьогодні на виконкомі, стосувалася забезпечення прав дітей. Так, члени виконкому проголосували за надання дозволів на посвідчення угод про вчинення правочинів від імені дітей щодо майна, право власності або право користування яким мають діти. У задоволенні однієї заяви із таким проханням відмовили, оскільки вчинення цього правочину могло призвести до порушення наявних житлових прав неповнолітніх.

Визначили також спосіб участі у вихованні дитини, проголосували за встановлення опіки та призначення опікуна над дітьми, позбавленими батьківського піклування;  припинення піклування та влаштування дитини, позбавленої батьківського піклування,  на повне державне утримання. Двом дітям надали статус дитини, позбавленої батьківського піклування.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів