Футболіст ФК "Ужгород" Михайло Готра - у збірній 10 туру

Футболіст  ФК "Ужгород" Михайло Готра - у збірній 10 туру
Голкіпер “Ужгорода” Михайло Готра потрапив до символічної збірної 10 туру Першої ліги. Закарпатська команда на виїзді здобула заліковий бал у матчі проти “Гірника-Спорт” (0:0). Традиційно найкращих гравців туру визначила редакція медіа “SportArena” разом з представниками ПФЛ.

 

“Вперше в сезоні найбільш неуспішний дебютант чемпіонату грає “всуху”. Проте й “Гірник-Спорт” має право говорити про невезіння — по воротах “ужгородців” господарі завдали чимало ударів з гри та зі стандартів. Голкіпер закарпатців Готра потягнув прицільні удари Кулаковського, Яворського та Чуєва, а також впевнено зіграв під час численних подач до своїх воріт. Ця нічия — важливе досягнення для ФК “Ужгород”, перше очко Блавацького та надія, що до завершення літньо-осінньої частини сезону команда хоча б збереже шанси на продовження боротьби”, — написати на сайті “SportArena”.

Михайло Готра у коментарі клубній пресслужбі розповів, що увійти до збірної туру неабияк приємно. “Поєдинок проти “Гірника-Спорт” був складним. На футбольному полі було багато боротьби. Дуже радий, що нарешті вдалося залишити ворота “сухими” і взяти принаймні одне очко для команди. Звичайно, 2 очки за 10 турів — це дуже мало. Ситуація у нас складна, але ми постараємося вибратися з неї всіма силами. А там — побачимо”, — розповів Михайло Готра.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 вересня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів