"Чарівні окуляри" та уроки-ігри: 30 років працює вчителькою початкових класів Вікторія Вачеля

"Чарівні окуляри" та уроки-ігри: 30 років працює вчителькою початкових класів Вікторія Вачеля
Понад сотню учнів випустила вчителька початкових класів Вікторія Вачеля за 30 років роботи. Зараз вона навчає третьокласників Тур’я Бистрянської гімназії на Перечинщині. Жінка каже: заняття з ними проводить і у вигляді гри.

 

"Чарівні окуляри" — так називається гра, в яку третьокласники грають щоранку. Кожен учень по черзі обирає однокласника, якому говорить компліменти. Гру під час ранкової зустрічі придумала їхня вчителька Вікторія Вачеля.

"Зараз у нас такий світ, який потребує інноваційних технологій. Іноді говорять, що в "чарівні окуляри" можна побачити щось найкраще в людині, і я вирішила запровадити таку гру у ранкове коло, щоб дітки вчилися висловлювати свою думку: що їм найбільше подобається у кожному зі своїх товаришів, — розповіла вчителька. — Називають різні риси характеру: він добрий, вірний, справжній".

А на уроці математики дітям дають приклад, який потрібно вирішити. Кожна із запропонованих відповідей на нього має свій колір. Щоб відповісти, учні мають показати цеглинку конструктора потрібного кольору.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів