На Закарпатті почали перевіряти готовність доріг до зими

На Закарпатті почали перевіряти готовність доріг до зими
Із 1 жовтня до 1 листопада комісія у складі фахівців Служби автомобільних доріг та патрульної поліції оглядатимуть дороги, вулиці та залізничні переїзди.

 

Зафіксують стан покриття проїзної частини (ями, колійність тощо), узбіч, тротуарів. Обстежать аварійно-небезпечні ділянки та місця концентрації ДТП. Також перевірять функціонування ліній зовнішнього освітлення та камер відеоспостереження. 

Перевірять і готовність підрядних організацій до утримання доріг в зимовий період. А саме: технічний стан снігоприбиральної техніки, навантажувачів, наявність необхідного запасу паливно-мастильних матеріалів, піщано-соляної суміші. 

До 31 жовтня на дорогах у гірській місцевості, перед перевалами, підготують майданчики для розвороту транспортних засобів ( на випадок снігопаду та ожеледиці).

Разом із органами місцевого самоврядування обстежать стан освітлення, дорожню розмітку та знаки, нерегульовані пішохідні переходи, які проходять через дороги державного значення у населених пунктах. 

Виявлені під час перевірки недоліки фіксуватимуть в актах огляду та видаватимуть вимоги відповідальним особам, аби їх усунули.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів