Підопічні стаціонарного відділення Ужгородського терцентру сьогодні побували на футбольному матчі на стадіоні «Авангард»

Підопічні стаціонарного відділення Ужгородського терцентру сьогодні побували на футбольному матчі на стадіоні «Авангард»
Підопічні стаціонарного відділення Ужгородського терцентру сьогодні побували на футбольному матчі на стадіоні «Авангард».

 

Крім поєдинку команд ФК «Ужгород» та ФК «Поділля», який завершився з одним переможним голом гостей, вони ще й мали завдання протестувати на зручність для маломобільних людей інфраструктуру спортивної арени. Двоє з підопічних терцентру, які сьогодні побували на матчі, пересуваються на колісних кріслах і вони переконалися, що на стадіоні є все, щоб і такі люди могли відвідувати спортивні змагання.

Директорка департаменту соціальної політики Ужгородської міської ради, у підпорядкуванні якого перебуває терцентр, Алла Келемец, відзначила, що різноманітне дозвілля дуже важливе для людей, які перебувають у стаціонарі, всі заходи для них організовують із обов’язковим дотриманням карантинних вимог.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів