Богдан Блавацький прокоментував гру "Ужгорода" з "Олімпіком"

Богдан Блавацький прокоментував гру "Ужгорода" з "Олімпіком"
Наставник “ужгородців” Богдан Блавацький прокоментував домашню поразку в чемпіонаті у матчі проти “Олімпіка” (1:3).

 

“У першому таймі ми грали непогано. Не знаю, чому такий різкий контраст був у другій половині зустрічі. Ми прижалися до своїх воріт, не могли зв’язати 2-3 передачі. У лінії півзахисту кожен грав сам за себе. Мабуть, це я програв гру. Дуже важко робити заміни при рахунку 1:1. Футболісти, які вийшли на заміну, гру не підсилили. Нам забили зі стандартних положень. Коли забивали другий м’яч, Мердєєв не дотягнувся до м’яча, а Савошку сонце в очі засвітило, коли забивали третій м’яч. З трибуни хтось кричав, що я зняв двох найращих гравців — Ряшка й Пиняшка. Я питався у футболістів, чи можуть вони продовжити грати. Можливо, й можна було дотерпіти. Хомченко, наприклад, грав на уколах. Але все одно не було такої гостроти, як у першому таймі. Посеред тижня ми провели спаринг-матч проти “Миная” U-19. Непогано виглядали Ференцик і Машталір. Думав, і в поєдинку проти “Олімпіка” вони додадуть свіжості, коли підемо у ва-банк”, — зазначив Богдан Блавацький.

“Ми детально розбираємо кожного суперника. Забиті голи, стандарти, яким номером грають, які сильні й слабкі сторони. “Олімпік” — звичайна робоча команда. У другому таймі вони перебудувалися, включили високий пресинг. Не спрацювали три наші центральні півзахисники — Аксьонов, Вискребенцев й Ряшко. Клас команди вирізняється тоді, коли гравці роблять 8-10 передач і не губить м’яч. А ми губили вже після третього пасу”, — прокоментував наставник.

“Президент нашого клубу дав завдання набрати до кінця першого кола 10-11 очок. Я не виконав це завдання. Набрав тільки 8. У наступних матчах при нічийному рахунку буду дуже виважено підходити до проведення замін. Якщо відкрити всі карти, то в нас тільки 12-13 людей. Не хочу зараз називати прізвищ, хто відповідає рівню Першої ліги, а хто — ні. Щодо мого майбутнього, розмови з керівництвом ще не було. Я відштовхуюсь від того, яка була у нас домовленість. Якщо президент дасть попрацювати мені ще 5 матчів — до 28 листопада — ми постараємось у тих матчах набрати очки. У нас декілька гравців висять на картках, а якщо хтось ще травмується, то в нас будуть проблеми. А рівноцінних замін немає. Були матчі, коли ми набирали очки з гравцями не з основного складу, а потім збалансовували замінами. Можливо, й у матчі проти “Олімпіка” варто було так зіграти. Не випускати той склад, з яким ми перемогли “Альянс”, а зробити якісь зміни. Можу сказати лише, що це я програв гру”, — розповів тренер.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів