Майже 25 тис. грн зібрали на благодійному заході "Діалоги з Аліною Паш" в Ужгороді

Майже 25 тис. грн зібрали на благодійному заході "Діалоги з Аліною Паш" в Ужгороді

 

Благодійний захід "Діалоги з Аліною Паш" відбувся в Ужгороді 11 листопада. Організатори заходу зібрали майже 25 тис. грн на лікування ужгородки Кіри Зайцевої, – повідомив Суспільному співорганізатор заходу Анатолій Молнар.

За його словами, розпочалася бесіда із закарпатською співачкою Аліною Паш з презентації на тему екології, яку представила керівниця руху "Chysto.de" Олена Жук. Під час виступу, спікерка розповіла про розчищення річок від сміття на Закарпатті та боротьбу з цією проблемою у області.

Іншою темою "Діалогу" стало питання ментального здоров'я. У бесіді про це зі співачкою взяли участь психологиня Діана Сідун-Сович та директорка однієї з клінік Христина Яремкевич. Організацією заходу займалися сімейно-соціальний проєкт "Я хочу жити!" та жіноча ініціатива "Наш хід". Вхід на захід був платним. Загалом, вдалося зібрати 24890 грн. Всі виручені кошти організатори віддали на лікування 5-річної ужгородки Кіри Зайцевої, у якої діагностували гострий лімфобластний лейкоз.

"На заході були пристуні родичі Кіри Зайцевої, бабуся та дідусь. Зібрані кошти разом з подарунками, які принесли учасники, одразу передали їм", – каже Анатолій Молнар.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів