Понад 3,4 млн гривень податків сплатили закарпатські платники через єдиний рахунок

Понад 3,4 млн гривень податків сплатили закарпатські платники через єдиний рахунок
– З 1 січня 2021 року суб’єкти господарювання мають можливість користуватися єдиним рахунком для сплати податків. Наріз через цей зручний та сучасний онлайн-інструмент сплачено 3 млн 414 тис. грн податків та зборів. Про це повідомив журналістам Олексій Петріченко, начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області.

 

Фахівці податкового відомства зазначають, аби скористатися можливістю сплачувати податки в один клік – через єдиний рахунок, необхідно здійснити три простих кроки:

1) через Електронний кабінет подати «Повідомлення про використання єдиного рахунку» за формою J/F 1307001;

2) отримати квитанцію про включення до Реєстру платників, які використовують єдиний рахунок;

3) надати до обслуговуючого банку розрахункові документи із зазначенням реквізитів єдиного рахунку на загальну суму без визначення одержувачів або з визначенням одержувачів.

Також податківці нагадують, що інформацію про рух коштів на єдиному рахунку для сплати грошових зобов’язань та/або податкового боргу з податків, зборів, інших платежів та єдиного внеску в актуальному стані платники податків мають можливість переглянути в режимі «Єдина картка платника» пункту меню «Єдиний рахунок» «Електронного кабінету» https://cabinet.tax.gov.ua/.

ДПС у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів