В Ужгороді засідав орган з питань охорони культурної спадщини міської ради

В Ужгороді засідав орган з питань охорони культурної спадщини міської ради
23 технічні паспорти вивісок у межах історичної забудови центральної частини Ужгорода погодили на черговому засіданні органу з питань охорони культурної спадщини Ужгородської міської ради. Ще шістьом заявникам відмовили або ж відправили документи на доопрацювання через невідповідність Порядку встановлення вивісок в місті.

 

Розглянувши ескіз намірів забудови для реконструкції власної квартири № 8 на набережній Незалежності № 21, прийняли рішення звернутися в управління архітектурно-будівельного контролю щодо перевірки законності проведення цієї реконструкції. Після того проєктну пропозицію розглянуть знову.

Звернуться в управління архітектурно-будівельного контролю також і щодо перевірки законності проведення реконструкції власних вбудованих приміщень квартири №1 під торгово-офісні приміщення на вул. Августина Волошина, 16/1 в Ужгороді.

Щодо робочого проєкту капремонту з опорядженням фасадів житлового на вул. Олександра Духновича, 23, заперечень на засіданні не було, його підтримали, але ескізний проєкт заявник ще має погодити з органом із питань охорони культурної спадщини Закарпатської облдержадміністрації.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

29 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів