Юлія Тимошенко змушує владу звертати увагу на проблеми людей - експерт

Юлія Тимошенко змушує владу звертати увагу на проблеми людей - експерт
Президент і його команда втрачають рейтинг і довіру громадян, бо оминають реальні проблеми громадян. Водночас лідерка "Батьківщини" вимагає від влади чесного і прозорого діалогу з людьми.

 

На цьому наголосив політолог Тарас Загородній під час круглого столу "Послання президента парламенту – енергійний старт виборчої кампанії. Хто основні гравці?" в ІА "Інтерфакс-Україна".

"Звичайно, фактор Тимошенко буде досить вагомим, тому що в неї є розгалужена партійна структура, вона постійно наголошує на некомпетентності влади, вона постійно тисне на них по всіх фронтах – це стосується її вимоги зниження тарифів і ліквідації "Нафтогазу", який, попри обіцянки президента, продає газ вже газ по 46 гривень за куб", – зауважив експерт.

На його думку, рейтинг Зеленського і його команди зазнає тяжкого удару через обіцянку президента не підвищувати тарифи для населення. Електорально невигідним він вважає ухвалений "слугами народу" законопроєкт 5600, який обкладає малих і середніх фермерів новими податками.

"Вони ухвалили закон 5600, де головними "олігархами" у нас визначені люди, які вирощують на своїх ділянках продукцію для того, щоб вижити або трохи продавати. Це, звичайно, буде удар по центральній Україні", – вважає Загородній.

Крім того, політолог, аналізуючи ухвалений бюджет на наступний рік, додав, що кошторис-2022 є "абсолютно ліво-популістичним", адже в ньому виділяються шалені кошти на піар-проєкти президента, але закладено скорочення субсидій, зростання тарифів і закон 5600, яким будуть наповнювати бюджет за рахунок малих і середніх підприємців.

Юлія Тимошенко і команда "Батьківщини" виступили категорично проти законопроєкту №5600, адже ним цілеспрямовано знищується малий і середній бізнес, фермери і селяни. Команда експрем’єрки оскаржуватиме цей закон у Конституційному суді. Юлія Тимошенко вважає, що "слуги народу", увівши високі податки для селян, хочуть змусити їх таким чином продавати свої сільськогосподарські паї.

Також фракція "Батьківщини" у парламенті не голосувала за бюджет-2022, тому що він не вирішує гострих соціальних питань і не покращує життя українців.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів