Сьогодні лише «Батьківщина» переймається реальними проблемами людей, – експерт

Сьогодні лише «Батьківщина» переймається реальними проблемами людей, – експерт
Більшість українських політиків не мають жодного уявлення про реальне життя пересічних громадян, і тому обговорюють «віртуальні» проблеми та маніпулюють емоційним станом людей.

 

Про це заявив політичний аналітик Валентин Гладких в інтерв’ю Youtube-каналу my.ua.

За його словами, більшість політичних ток-шоу на вітчизняному телебаченні відірвані від реальності, і люди це відчувають, тому сприймають їх як серіали. Також він назвав частину опозиції «повними електоральними банкрутами», адже вони, крім розповідей про віртуальні «зради», нічого іншого запропонувати українцям не можуть.

«Тому для мене дуже показовою є позиція Тимошенко і «Батьківщини», яка говорить: «Припиняйте займатись цим політиканством і вирішенням віртуальних проблем, які не мають жодного стосунку до реальності життя більшості українців». Бо людей хвилює, як дитину в дитсадок або школу влаштувати, чи буде працювати громадський транспорт. Ось це людей реально турбує, а їм пропонують натомість політиканські історії про капітуляцію, червоні лінії. Люди це не сприймають», – переконаний експерт.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко назвала енергетичну кризу штучною та спровокованою непрофесіоналізмом владних чиновників, які вчасно і в достатній кількості не забезпечили країну газом і вугіллям, а також озвучила План невідкладних дій задля порятунку енергетики.

Також фракція «Батьківщини» у парламенті не голосувала за бюджет-2022, тому що він не вирішує гострих соціальних питань і не покращує життя українців.

Фото — ілюстративне.

 

15 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів