Пік продажу ялинок в Ужгороді буде з 25 грудня, — посадовець міськради

Пік продажу ялинок в Ужгороді буде з 25 грудня, — посадовець міськради
У 7-ми місцях Ужгорода з 15 грудня дозволили продавати ялинки. Це біля ринку "Білочка", на ринках "Новий", "Нива", поруч із Перечинським автовокзалом, на вулицях Закарпатській та 8-го Березня та в Боздоському парку. В останньому з 15 до 30 грудня має тривати новорічний ялинковий ярмарок. Про це повідомив начальник управління економічного розвитку Ужгородської міськради Павло Логвінов.

 

На трьох із цих локацій – у Боздоському парку, на ринку "Новий" та біля Перечинського автовокзалу — станом на 12:00 ялинок не продавали.

Також Павло Логвінов сказав: у місті продаватимуть ялинки українські та привезені з Голандії.

"До нас звертаються підприємці й вони вказують протягом якого періоду вони здійснюватимуть свою діяльність, — пояснив він. — За кожен день здійснення їхньої діяльності вони сплачують до бюджету міста встановлену плату. Місто з запасом дозволяє на два тижні, але фактично основний пік продажу ялинок буде все ж таки після 20 чисел. Є два періоди продажу ялинок – один починається з 15-16 грудня – це починається облаштування торгових точок, завіз ялинок, але все ж таки пік продажу починається з 25 числа".

Поліцейські, за словами речниці Нацполіції Закарпаття Ганни Дан, перевірятимуть, чи на ялинках є чипи й чи підприємці торгують у визначених місцях.

"Якщо йде мова про торгівлю у невстановлених місцях тоді на правопорушника складають адміністративний протокол, сказала речниця. — І санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 119 гривень. Якщо ж іде мова про продаж ялинок, які не мають відповідних бирок – тут вже штрафи трохи більші від 510 гривень до 1700 гривень".

Cуспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів