Крафтове пиво: як варять «святковий» хмільний напій на Закарпатті (ВІДЕО)

Крафтове пиво: як варять «святковий» хмільний напій на Закарпатті (ВІДЕО)
Хмільний напій, який варили ще за часів становлення цивілізації, і рецепт якого майже не змінювався за тисячоліття існування. Пиво полюбляють у всьому світі – його варять щороку мільярди літрів, а сотні тематичних фестивалів беруть своє коріння у глибокому минулому.

 

Попри великі національні пивоварні в Україні, зокрема на Закарпатті активно розвивається крафтове пивоваріння. Одна з броварень у Загатті, де двоє товаришів вирішили започаткувати справу, яка перетворилась на локальний бренд. Тож як його варять.

Перший Кабельний

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів