В Ужгороді пограбували автомобіль волонтерів з подарунками для людей похилого віку

В Ужгороді пограбували автомобіль волонтерів з подарунками для людей похилого віку
В Ужгороді пограбували автівку волонтерів з подарунками для людей похилого віку. Про це на власній сторінці у Facebook повідомив волонтер Рудольф Балажинець.

 

У коментарі Суспільному Рудольф Балажинець повідомив, що у джипі було близько 20 подарунків, вартість кожного від 250 до 400 гривень. Їх приносили охочі, щоб відвезти до будинку престарілих у селі Люта Ужгородського району. Волонтери мали їхати сьогодні близько 6-ї ранку, тоді й помітили, що подарунків нема.

"Вийшов прогрівати машину. Побачив, що розкидані, розірвані подарунки. Потім я уже побачив скло, яке залишилося. У машині можна побачити маленьке віконце. Він відкрив форточку маленьку і зсередини вибив скло. Воно опинилося в салоні. До поліції я не звертався, бо був досвід із поліцією два роки тому, якщо я не помиляюся. Тоді пограбували "Транспортер" на вул. Лавріщева. Там були і слідчі, і собаки, і все інше — марно", — розповів у коментарі Суспільному Рудольф Балажинець.

Цього разу до поліції чоловік ще не звертався. Рудольф Балажинець розповів: у будинок престарілих до села Люта вони таки поїхали. Пакунки, яких не вистачало, взяли із запасів, що були призначені для поїздки до Виноградова — теж до будинку престарілих. Тепер за чотири дні планують зібрати додаткові подарунки і відвезти їх туди 8 січня.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів