Особливості охорони жилих комплексів та заміських комплексів

Особливості охорони жилих комплексів та заміських комплексів
Безпека - це те, до чого прагне кожна людина. Забезпечити надійну охорону дома допоможе компанія “Шериф”, яка має великий досвід в галузі гарантування безпеки. Це одна з найбільших фірм в Україні, до якої звертаються і приватні особи, і великі корпорації. Тут також замовляють послуги з охорони житлові комплекси міського та заміського типу.

 

 

Ризики заміського типу проживання

Останнім часом багато жителів великих міст прагнуть переїхати жити за місто, бо там більш спокійно та чисте повітря. Проте поза міського середовища більш високий ризик стати жертвою пограбування чи іншого злочину. Окрім того, навіть пожежа чи не така серйозна проблема (затоплення, поламана сантехніка чи електрика) може викликати труднощі через віддаленість людей від цивілізації.

Але все це можна легко вирішити, якщо скористатися послугами охоронної фірми “Шериф” (https://sheriff.com.ua/uk/), яка є однією з найбільших в Україні. Фахівці охоронної компанії використовують комплексний підхід, що гарантує безпеку кожному клієнту.

Як забезпечити охорону заміського будинку

Заміський будинок, особливо якщо в ньому не живуть постійно, є об'єктом великої цікавості для злодіїв. Щоб уникнути проблем, вам потрібно:

  1. Обрати надійні двері та високий міцний паркан. Це важливо, фізичні перепони також допоможуть підвищити рівень безпеки. Вам знадобляться міцні вікна та замки, на яких не можна заощаджувати.

  2. Встановити сучасну та надійну сигналізацію, так під'єднати її до пульта охоронної фірми.

  3. Обрати необхідні датчики, зазвичай це датчики руху, розбитого скла, удару, світла.

  4. Встановити систему відеонагляду за будинком та територією навколо. Це додаткова міра безпеки, але вона також буває дуже корисна.

  5. Встановити кнопку тривоги, яка одразу ж викликає групу швидкого реагування на місце. Норматив для появлення групи становить 4-7 хвилин.

Також потрібна пожежна сигналізація, встановіть датчики диму, вогню та високої температури. Їх підключають до головного пристрою сигналізації. Якщо ви обрали систему Ajax, то вона об'єднає в собі все необхідне обладнання. Це найсучасніша система для забезпечення захисту людей та нерухомості.

Особливості охорони житлових комплексів

Замовляючи охорону житлових комплексів в компанії “Шериф” (https://sheriff.com.ua/uk/uslugi/ohrana-zhulux-komleksov/) ви отримаєте:

  1. Фізична охорона об'єктів, цілодобово. Охорона може буду озброєна.

  2. Встановлення найкращого обладнання для захисту.

  3. Вибір та встановлення камер, цілодобове спостереження на моніторах.

  4. Пультова охорона: у разі виникнення сигналу тривоги, група швидкого реагування приїжджає на виклик. Підкріплення у разі небезпеки для жильців чи охоронців буде на місці за 10 хвилин.

Постійно проходять перевірки робітників, вони здають звіти за день, тиждень або місяць на вибір замовника. Ви завжди будете знати, що відбувається на території. Також з охоронцями проводять щомісячний інструктаж, який допомагає оновити знання та отримати нові.

З “Шериф” безпечно вертатися додому та почуватися у квартирах!

 

26 січня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів