В Ужгороді відкрили філателістичну виставку

В Ужгороді відкрили філателістичну виставку
З нагоди старту XXIV зимової Олімпіади в Пекіні, в Ужгороді, у спорткомплексі «Юність», відкрилася 5-та Регіональна виставка олімпійської і спортивної філателії, присвячена головній світовій спортивній події. Як зазначили організатори, це захід, який не має аналогів в Україні.

 

Виставку відкрито за сприяння відокремленого підрозділу ГО «НОК України» в Закарпатській області, обласного товариства філателістів та відділення «Укрпошти» у Закарпатській області. Метою є популяризація спорту та філателії.

На виставкових площах презентовано марки, конверти, погашення виключно спортивної тематики. Родзинками є філателістичні матеріали про Закарпаття, із історії держави – марки і гроші 1918 року, а також шевченківська тематика, яку підготував клуб юних філателістів із Тернопільської області. Усього представлено 15 філателістичних стендів. Крім закарпатських колекціонерів на виставці присутні гості із різних міст України: Києва, Харкова, Львова, Тернополя, Івано-Франківська, Полтави та ін. Учасники та гості мають можливість придбати унікальні філматеріали.

Відтак було презентовано новинку – тематичний конверт та урочисто зроблено спеціальне погашення «Регіональна виставка олімпійської та спортивної філателії «Закарпатолімпфіл 2022». Також нині на площі Народній, на головному флагштоку замайорів прапор Національного олімпійського комітету України.

Пресслужба Закарпатськогої обласної ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів