"Ужгород" впевнено переграв у товариському матчі "Минай" U-19

"Ужгород" впевнено переграв у товариському матчі "Минай" U-19
“Ужгородці” провели третій спаринг-матч під час зимових зборів. Після двох нічийних товариських поєдинків підопічні Богдана Блавацького впевнено переграли “Минай” U-19.

 

Вже на 3 хвилині чудовий момент був у Вадима Мердєєва, він пробивав головою після навісу з флангу, однак захисник заблокував. “Ужгород” вийшов вперед на 7 хвиоині. Простріл з правого флангу Стефана Федака завершив ударом в дотик гравець на перегляді. Ще через 3 хвилини Олександр Глагола розібрався у центрі штрафного майданчика, пробивши у лівий від кіпера кут. Всередині першого тайму “ужгородці” забили втретє. Після навісу зі стандарту від Олександра Глаголи на дальній стійці у порожні ворота мяч перевів Дмитро Сартіна. Протягом першої половини “минайці” намагалися вразити ворота ударами з-за меж штрафної, однак у рамці воріт надійно діяв голкіпер. Під завершення тайму Вадим Мердєєв міг збільшувати гандикап, але не реалізував вихід тет-а-тет з воротарем.

У другому таймі у обох команд не тримався м’яч, було чимало боротьби у центрі поля. Напівмоменти мали й “ужгородці”, й “минайці”, однак реалізація підводила. на 79 хвилині “Ужгород” забив четвертий м’яч: гравець на перегляді реалізуав вихід з кіпером. А на 87 хвилині Олег Допілка поставив крапку у матчі, вдало підставившись під навіс зі стандарту. У підсумку, 5:0 — “Ужгород” продовжує підготовку до відновлення чемпіонату Першої ліги.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів