Закарпатцям: що зробити, щоб електроенергія і надалі була в кожній оселі

Закарпатцям: що зробити, щоб електроенергія і надалі була в кожній оселі
"Щоб світло було у кожній оселі — підтримайте енергосистему країни оплатою за спожиті енергоресурси", - таке звернення оприлюднила сьогодні головна електропостачальна компанія області ТОВ "Закарпаттяенергозбут".

 

"Шановні споживачі! Зараз дуже важливо не допустити гуманітарну катастрофу в країні! А для цього потрібно зробити все можливе, аби споживачі навіть за таких обставин мали світло, тепло й воду.

В умовах війни електроенергія, газ, вода, тепло та інші комунальні послуги надзвичайно важливі, адже це можливість зігрітися, приготувати їжу, це робота зв’язку, який дає нагоду сказати близьким, що з тобою все гаразд!

Ми повинні спільно подбати про наш надійний тил і свідомо віднестись до розрахунків за комунальні послуги. Сплачуючи, скажімо, за електроенергію, люди фактично перераховують кошти не лише для місцевих розподільних компаній, але й для електростанцій і магістральних мереж, які є основою енергосистеми України. А сьогодні саме великі електростанції, зокрема атомні, в першу чергу зазнають тиску з боку агресора.

Пам’ятайте: всі кошти, які зараз надходять до ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ»,  спрямовуються виробникам на придбання вугілля, мазуту та інших ресурсів для роботи наших ТЕС, ТЕЦ, АЕС тощо, на оплату послуг операторам системи розподілу та передачі для забезпечення безаварійності та безперебійності електропостачання, для сплати податків. І тому для стабільної роботи енергосистеми необхідно, щоб у підприємств енергетичної галузі були на це кошти, а це неможливо без ВАШОЇ підтримки в частині вчасної та повної проплати рахунків за спожиті енергоресурси.

Також нагадуємо, що в разі крайньої потреби ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ» надає можливість реструктуризувати заборгованість, що вже накопичилася. Як це зробити – читайте за посиланням: https://bit.ly/3huwfGG  .

Оплатити рахунки за спожиті енергоносії можна:

- скориставшись Електронною абонентською книжкою (https://pay.zakarpatzbut.energy/home );

- за допомогою платіжних онлайн-сервісів: https://bit.ly/3tRVmGE );

- у поштових відділеннях АТ Укрпошти або у відділеннях банків за місцем вашого проживання.

Щоб світло було у кожній оселі, споживачі повинні підтримувати стабільність інфраструктури країни в умовах боротьби з окупантом та своєчасно оплачувати рахунки за спожиті енергоресурси. Країні потрібна електроенергія, і тільки спільними зусиллями ми втримаємо енергетичний фронт та обов'язково переможемо!

У разі, якщо у вас виникатимуть запитання, звертайтеся до:

·інформаційно-консультаційного центру: (0312) 42-99-92;

·кол-центру 0800505960 (дзвінки безкоштовні);

·Центрів обслуговування клієнтів: (https://bit.ly/3do3log)

 Графік роботи: Пн – Чт: 08:00-17:00; Пт: 08:00-16:00; обід: 12:00 -12:48).

Щиро дякуємо всім, хто вчасно та в повному обсязі сплатив рахунки за спожиті енергоресурси!

Слава Україні!"

Пресслужба ТОВ «Закарпаттяенергозбут»

 

 

21 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів