ЦНАП Ужгородської міськради одним із перших долучився до проєкту щодо релокації для працівників ЦНАПу

ЦНАП Ужгородської міськради одним із перших долучився до проєкту щодо релокації для працівників ЦНАПу
Центр надання адмінпослуг Ужгородської міської ради одним із перших долучився до проєкту щодо релокації для працівників ЦНАПу.

 

Переїхати у безпечну громаду та продовжувати тимчасово працювати в місцевому ЦНАПі до двох місяців – таку можливість пропонує працівникам ЦНАП шведсько-український проєкт PROSTO.

Одним із перших учасників програми погодився прийняти Ужгород. Як розповіла начальниця ЦНАПу Жанна Павлув, до міської ради звернулися представники проєкту PROSTO з пропозицією взяти на релокацію працівників ЦНАПів із територій, де тривають бої, міський голова Богдан Андріїв одразу погодився. Першою прийшла на стажування адміністраторка з Мар’їнки, вона зараз надає консультації щодо подання заяв на отримання довідок про статус внутрішньо переміщеної особи. Чекають в ужгородському ЦНАПі  ще одну працівницю за цим проєктом.

На релокації працівники ЦНАПів із тимчасово окупованих територій проходять стажування, за цей час зарплату виплачує проєкт PROSTO, а не місцевий бюджет. Тимчасову роботу пропонують керівникам та персоналу ЦНАПів із Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Київської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

14 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів