«Минай» відновлює тренування – головний тренер Шаран

«Минай» відновлює тренування – головний тренер Шаран

 

Закарпатський клуб вже думає про наступний сезон.

Головний тренер «Миная» Володимир Шаран упевнений, що клуб продовжить існування на тлі повномасштабного російського вторгнення. Найближчим часом окремі футболісти закарпатців відновлять тренування на клубній базі, передає Укрінформ.

«Президент «Миная» запевнив, що все буде добре, і команда існуватиме. Це найголовніше. Президент сплачує мінімальну зарплату, робить усе, що може.

Більшість хлопців роз'їхалося, з ними підтримуємо контакт у телефонному режимі. Вісім наших футболістів, які тут лишилися, тренуються самостійно. Із завтрашнього дня вони займатимуться на базі «Минаю». Також з нами будуть хлопці з U-19 та півзахисник «Зорі» Сергій Булеца, який теж займається тут. Сьогодні я спостерігав на тренуванні 12 людей із воротарями.

Селезньов тут. Всі хлопці засмучені, що не можуть грати, особливо Селезньов. Перед початком другого кола він був у добрій формі, а тепер переживає через вік. Я його заспокоїв: «Не хвилюйся, будемо далі працювати. Дай Боже, щоб розпочався наступний чемпіонат, а там ще пограєш на футбольних полях України», - пояснив Шаран.

Як повідомляв Укрінформ, вранці 24 лютого росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна проти росії продовжується вже 63-й день.

 

27 квітня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів