Букмекерська контора Фан Спорт та особливості ставок на різноманітні спортивні змагання

Букмекерська контора Фан Спорт та особливості ставок на різноманітні спортивні змагання

 

 

Знайомство с азартно-розважальним порталом БК Фан Спорт. Методи для внесення коштів на ігровий баланс та виведення винагород в БК Фан Спорт. Лінія, коефіцієнти та типи ставко, що пропонує своїм клієнтам букмекер, а також переваги порталу.

Букмекерська контора Фан Спорт

Букмекерська контора Фан Спорт працює з 2016 року. Незважаючи на свій молодий вік компанія зарекомендувала себе на ринку. Букмекерська контора Фан Спорт родом з України, але працює за ліцензією №8048/JAZ 2017-027 від уряду Кюрасао.

Букмекерська контора активно підтримує український спорт та є офіційним спонсором київського Динамо. Основний напрямок букмекерської контори — гравці із СНД, але є й клієнти з Європи, Азії та інших регіонів. Інтерфейс сайту доступний більш ніж 40 мовами світу, а список ігрових валют перевищує 50, включаючи можливість поповнення в криптовалюті.

Методи поповнення ігрового балансу та виведення винагород

Букмекерська контора Фан Спорт пропонує 27 платіжних систем для введення та виведення коштів. Зверніть увагу, що половина з них – криптовалюти.

Список доступних платіжних інструментів включає:

—      Банківські картки VISA та Mastercard;

—     Електронні платіжні системи QIWI та BPAY;

—     Платіжні термінали e-Pay;

—     Інтернет-банкінг Місцевий банківський переказ;

—     Передплачені картки PaySafeCard;

—     Банківський переказ;

—     Мобільний платіж МТС Україна, LifeCell та Мобільні гроші, метод можна використовувати лише для виведення.

Мінімальні ліміти на введення та виведення коштів не відрізняються від встановлених для криптовалют. Виняток становлять передоплачені картки з лімітом у 10 доларів та інтернет-банкінг з мінімальним депозитом у 6 доларів.

Максимальний ліміт на разовий висновок становить 300 євро, 350 доларів, або 22 тисячі рублів. Комісія за введення та виведення коштів не стягується. Депозити на ваш ігровий рахунок миттєві. Час виведення від 15 хвилин до 7 робочих днів, швидкість обробки транзакції залежить від вибраної платіжної системи.

Лінії коефіцієнти і типи ставок в БК Фан Спорт

Лінія букмекерської контори Фан Спорт включає 35 спортивних та кіберспортивних дисциплін. У лінійці можна знайти популярні дисципліни:

—     Волейбол,

—     Гандбол,

—     Дота 2.

Також можна спостерігати менше популярні пропозиції:

—     дартс,

—     нетбол,

—     шахи,

—     флорбол.

Окрім спорту, ви можете робити ставки на політичні події, погоду, космос та інші спеціальні ставки. За кількістю спортивних заходів БК Фан Спорт не поступається лідерам ринку.

Розмір коефіцієнта букмекерської контори середній. Маржа подій встановлюється лише на рівні 5 - 7%. Особливо виділяється компанія своїм списком подій на найкращі матчі, де може бути до двох тисяч ринків на одну ставку. Розмір маржі залежить від виду спорту. Максимальна маржа – у кіберспорті, мінімальна – у футболі.

Букмекер пропонує такі ставки, як "ординар", "експрес", "довгі ставки" та ставки Live. У списку матчів є ставки на результат матчу, тайму або іншого тимчасового відрізка, також є ставки на статистику або індивідуальні результати. Загалом вибір ринків ставок різноманітний. Крім ставок на спорт, у букмекерській конторі є розділ із казино, яке для зручності поділено на окремі категорії. Як робити ставки, які події визначає виключно гравець, букмекерська контора пропонує великий список та лінію, своєчасний розрахунок коефіцієнтів та швидкі виплати.

LIVE ставки від БК Фан Спорт

Лінія лайв-ставок трохи відрізняється від передматчевої. Майже всі події транслюються у прямому ефірі. Для зручності клієнтів букмекерська контора розділила спортивні та кіберспортивні матчі. Коефіцієнти падають у live-ставках, але незначно.

Недоліки режиму live — невеликий вибір відео та графічних трансляцій. У режимі лайв маржа знаходиться в межах 7 – 9%.

Переваги букмекерської контори Фан Спорт

Букмекерська контора Фан Спорт молода, але, незважаючи на це, отримала багато позитивних відгуків. В одному проекті засновники компанії об'єднали гарне ставлення до клієнтів, високі ставки та чудову бонусну програму.

Переваги:

—     Ставки вищі за середній по ринку.

—     Доступність програми.

—     Російськомовна служба підтримки.

—     Широка лінія та глибокий живопис.

—     Широкий вибір мов та ігрових валют.

—     Введення та виведення у криптовалюті.

Саме тому можна зрозуміти чому беттери з України та інших територій обирають саме БК Фан Спорт для ставок на спортивні змагання.

 

03 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів