Закарпатку підозрюють у незаконному заволодінні й розпорядженні землею вартістю майже 1,7 млн грн

 Фото: Benjamin Davies unsplash.com
Фото: Benjamin Davies unsplash.com
Жительку Тячівського району підозрюють у незаконному заволодінні й розпорядженні землею вартістю майже 1,7 мільйона гривень. Про це повідомляють на сайті Закарпатської обласної прокуратури.

 

Згідно з інформацією слідства, жінка незаконно набула у власність земельну ділянку в селищі Буштино. На підставі підробленого офіційного документа — виписки з рішення селищної ради щодо нібито передачі землі у власність — вона одержала технічну документацію щодо встановлення меж вказаної ділянки. Потому за жінкою неправомірно зареєстрували цей об’єкт для ведення особистого селянського господарства. Таким чином із комунальної власності громади вибула земельна ділянка, вартість якої майже 1,7 мільйона гривень. Після цього підозрювана через уповноважену особу продала цю землю і реалізувала право на розпорядження нерухомістю, яке одержала унаслідок неправомірних дій, — повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

Жительці Тячівського району повідомили про підозру у шахрайстві в особливо великих розмірах, використанні завідомо підроблених документів та легалізації (відмиванні) доходів, одержаних злочинним шляхом.

У разі доведення її вини в інкримінованих правопорушеннях, жінці може загрожувати до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

 

10 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів