Правильний підхід Закарпатського легіону: після смачної, ситної їжі і бити орків легше!

Правильний підхід Закарпатського легіону: після смачної, ситної їжі і бити орків легше!
Воєнно-гастрономічний допис від реактивного артилерійського дивізіону 128 гірсько-штурмової бригади опублікував Ярослав Галас.

 

Ці бійці зуміли п’ятьма снарядами з відстані 18 кілометрів влучити в російський «Град» і знищити його (відео з дрона ми викладали на сторінці бригади). Бойові виїзди – майже щодня, часто по кілька разів, у тому числі вночі.

А в перервах хлопці виховують цуцика, займаються спортом і самі готують смачнющу їжу. Головний кухар – Василь із Ужгорода. Насправді він навідник гармати, але взяв на себе й кухарську місію. До війни займався кейтерингом, мав м’ясний магазин, тому знає в цій справі толк. Сам спорудив із підручних матеріалів тандир, дістав казанок і готує страви по-закарпатськи!

Цього разу Василь приготував токан (змішав кукурудзяну крупу, кукурудзяне борошно, додав сиру, шкварок та інших інгредієнтів) і зварив баранину, яку передали з сусідньої ферми.

Дуже рідко вдається скуштувати таке в польових умовах, смакота неймовірна!

Скажу річ, яку підтвердить будь-який військовий, – після смачної, ситної їжі і бити орків легше!

 

25 червня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів