Закарпатський виш запрошує абітурієнтів вступати на нову спеціальність – «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво»

Закарпатський виш запрошує абітурієнтів вступати на нову спеціальність – «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво»
Уперше для абітурієнтів на Закарпатті доступна спеціальність «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво». Готуватимуть майбутніх операторів, режисерів кіно та телебачення в Ужгородському інституті культури і мистецтв. Про це розповіла директорка УжІКіМ Наталія Шетеля.

 

 Директорка Ужгородського інституту культури і мистецтв Наталія Шетеля підкреслила, що реалізувати ініціативу вдалося завдяки підтримці керівництва області та прагненню колективу.

«Маємо необхідне обладнання саме для цього рівня освіти та відповідні кадри, зокрема й педагоги-переселенці з Києва, практики в сфері кіно- та телевиробництва, – прокоментувала Наталія Шетеля. – Уже цього року після 9 класу до нас зможуть вступити абітурієнти на нову спеціальність. За кошти регіонального замовлення, тобто безкоштовно, зможуть навчатися 6 абітурієнтів».

Відтепер в Ужгородському інституті культури і мистецтв готуватимуть звукорежисерів, телеоператорів, операторів, режисерів телебачення, кіно, асистентів режисера. У майбутньому спеціальність планують розширювати і випускати бакалаврів та магістрів.

Директорка УжІКіМ повідомила, що в закладі відповідальна особа допомагає абітурієнтам реєструватися в електронному кабінеті, детально інформує про процес і терміни вступної кампанії. Вступники з інших міст на період іспитів і творчих конкурсів можуть проживати в гуртожитку інституту.

Більше - на сайті УжКІМ: https://institute-culture.uz.ua/ua/ 

 

04 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів