Благодійний футбольний матч на підтримку 128-ї бригади провели на Закарпатті

Благодійний футбольний матч на підтримку 128-ї бригади провели на Закарпатті
Благодійний футбольний матч провели 3 липня в Чопі. Зробили це, аби зібрати гроші на потреби 128-ї гірсько-штурмової бригади. Про це Суспільному розповів ведучий заходу Степан Селменський.

 

За його словами, футболісти команд “Минай” та “Локомотив” зіграли дружній матч, а відвідувачі за бажанням могли переказати гроші для військових на спеціальні рахунки.

Футбольний матч розпочався о 17 годині. Перший гол забила команда “Минай”.

"У цьому поєдинку в нас на оглядинах хлопці, котрі хочуть потрапити до основної збірної нашої команди, вони показують свої найкращі якості. Звісно, супернику дуже важко, тим більше, що на вулиці зараз спека", — розповів тренер команди "Минай" Володимир Шаран.

Про цей матч тренер команди “Локомотив” Мілан Гартман сказав: "Гра мені сподобалася. Загалом наші хлопці показали бажання грати. Я думаю, що вони непогано виступили, все ж різниця в класі помітна: ми аматорський колектив, а це команда прем'єр-ліги. Я вважаю, що все було добре".

Команди змагалися в Чопі, аби зібрати гроші для військових, — розповів ведучий матчу Степан Селменський.

"Те, що міська рада Чопа прийняла рішення провести благодійний матч для збору грошей на 128-у бригаду, я вважаю, це великий плюс. Можливо, кожна гривня врятує життя одній людині, ми так образно говоримо, але дай Боже, щоб це якомога швидше закінчилося, щоб люди могли приходити на стадіон і вболівати за свої команди. Футбол нам потрібен. Футбол на Закарпатті — це набагато більше, ніж просто гра", — розповів Степан Селменський.

Закінчився благодійний матч результатом 5:0. Перемогла команда “Минай”.

 
Суспільне Ужгород

 

04 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів