Ужгородський музикант випустив музичний альбом, присвячений боротьбі української нації за незалежність (ФОТО)

Ужгородський музикант випустив музичний альбом, присвячений боротьбі української нації за незалежність (ФОТО)
Ужгородський музикант ЕТЮД випустив перший в Україні авторський музичний альбом «ЕТЮД», повністю присвячений боротьбі української нації за незалежність і незламність в війні проти російського агресора.

 

Офіційно альбом представлений 3 липня в соцмережах та на платформі https://etyud.bandcamp.com, а офіційна презентація наживо відбулась вже 7 липня в Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. Потушняка.

В альбом ввійшли 13 пісень, котрі написані з початку військового вторгнення в східні області України 2014р по нині.

Цитуючи слова музиканта: «Коли на нашу Батьківщину посягає ворог, я не можу бути осторонь і щоразу виходжу в місто, на пішохідний міст, граючи переважно пісні, народжені війною. Люди не мають забувати, що в нашій країні війна і ми маєм разом воювати, на всіх фронтах нашого життя. Цей музичний альбом є втіленням всіх моїх переживань щодо подій, що відбуваються, вдячності волонтерам, лікарям, рятувальникам, нашій 128-мій окремій гірсько-штурмовій бригаді та кожному захиснику та захисниці, хто робить все можливе задля нашої перемоги».

Спонсором студійного запису виступила відома закарпатська кондитер Любов Керецман, яка не просто відроджує забуті рецепти наших предків, але і є активним волонтером та усіляко намагається підтримати й розвивати нашу закарпатську культуру.

Студійний запис записаний в Закарпатській обласній філармонії, звукорежисером Генадієм Девятовим.

Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотка ім Ф. Потушняка

 

08 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів