В Ужгороді виступив Заслужений академічний Зразково-показовий оркестр Збройних Сил України (ФОТО)

В Ужгороді виступив Заслужений академічний Зразково-показовий оркестр Збройних Сил України (ФОТО)
Драйвовий і натхненний концерт у центрі Ужгорода зіграв вчора ввечері Заслужений академічний Зразково-показовий оркестр Збройних Сил України (начальник оркестру-художній керівник полковник Ігор Биковський).

 

Це – провідний творчий колектив України, музичний символ її Збройних Сил. Творча діяльність оркестру – зразок високої професійної та художньої майстерності, взірець стройового вишколу і військової дисципліни.

Колектив із Києва, у складі якого – і закарпатка Віталіна Остапчук, завітав до Ужгорода в межах Всеукраїнського патріотично-мистецького проєкту «Армія з народом».

На площі Театральній музиканти виконали композиції-символи української боротьби, подарували ужгородцям і гостям міста цікаві варіації відомих пісень. Зокрема, лунав Гімн України, «Гілля калин похилилося», закарпатські коломийки, «Стефанія» та багато інших.

Хвилиною мовчання вшанували полеглих Захисників і всіх українців, життя яких відібрали російські вороги.

На жаль, через повітряну тривогу виступ довелось завершити трохи завчасно, однак музиканти оркестру Збройних Сил України пообіцяли приїхати в Ужгород із концертом іще, зокрема – після Перемоги.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

 

29 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів