В Ужгороді Микола Пігуляк презентує свою нову книгу «Несподіваний бенефіціар»

В Ужгороді Микола Пігуляк презентує свою нову книгу «Несподіваний бенефіціар»
17 жовтня о 17:00 в Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім.Ф.Потушняка (пр.Свободи, 16) відбудеться презентація нового роману Миколи Пігуляка «Несподіваний бенефіціар».

 

Роман-квест «Несподівний бенефіціар» відомого закарпатського автора пригодницьких романів Миколи Пігуляка, як того і вимагає жанр, тримає увагу читача до останньої фрази. І не тільки завдяки майстерно закрученій сюжетній лінії, але й передусім самим фактажем, який занурює сучасника у таємниці так званого золотого запасу царської росії, що, на перший погляд, загадково і безслідно зник на її просторах не без участі легіонерів Чеххословацького корпусу рівно сто років тому.

Але ж, як відомо з історії, усе таємне колись та випливає із глибин століття, аби зв’язати воєдино золоті царські зливки з долею закарпатців зокрема і Підкарпатської Русі в цілому, яка стала бенефіціаром Першої світової війни. Мало того, частина цього золота стає базисом створення вихідцями з цього карпатського краю нового світового квест-порядку.

Євгенія Напуда

 

13 жовтня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів