Харківський міський голова Ігор Терехов зустрівся із харків’янами, які знайшли прихисток на Закарпатті, зокрема в Ужгороді (ФОТО)

Харківський міський голова Ігор Терехов зустрівся із харків’янами, які знайшли прихисток на Закарпатті, зокрема в Ужгороді (ФОТО)
На зустріч, що відбулася в Ужгородській міській раді, прийшло дуже багато вимушених переселенців, які через збройну агресію росії проти України були змушені покинути свої домівки. Ужгородський міський голова Богдан Андріїв привітав присутніх у залі харків’ян.

 

Насамперед Ігор Терехов подякував міському голові Богдану Андріїву, ужгородцям, волонтерам, депутатам усіх рівнів – за підтримку, яку надавали і продовжують надавати переселенцям, зокрема харків'янам.

Харківський міський голова розповів про ситуацію в місті, обстріли, наслідки яких оперативно прибирають, реконструкцію будинків та плани щодо будівництва нових, встановлення безпечних зупинок з обігрівом, ялинку в метро тощо. Зокрема, зазначив, що понад 100 багатоповерхівок зараз реконструюють з міського бюджету. Додав, що понад 500 будинків, на жаль, є аварійними і реконструкції не підлягають. Ігор Терехов розповів, що містом курсує безкоштовний комунальний транспорт, що Харків – «живий, хоч і поранений», висловив сподівання, що невдовзі буде перемога і всі зможуть повернутись у рідне місто.

Харків'яни ставили запитання, після зустрічі підходили до свого міського голови, обіймали, висловлювали підтримку, дякували.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

 

17 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів