На Закарпатті затримали п'ятьох чоловіків за підозрою у незаконному перетині кордону

На Закарпатті затримали п'ятьох чоловіків за підозрою у незаконному перетині кордону

 

На Закарпатті затримали п'ятьох військовозобов’язаних чоловіків за підозрою у незаконному перетині кордону. Про це повідомили на Facebook-сторінці Держприкордонслужби.

Мешканця Чернігівщини та мешканця Тернопільщини, які хотіли незаконно перетнути українсько-румунський кордон, затримали прикордонники відділу "Ділове" Мукачівського загону.

За версією слідчих, двоє підозрюваних віком 33 роки за порадами своїх знайомих зв’язалися з чоловіками із Закарпаття, які пообіцяли їм організувати незаконний виїзд до Румунії. За допомогу в перетині мали отримати по 6 тисяч доларів.

"На обох чоловіків за спробу порушення держрубежу прикордонники склали адмінпротоколи, згодом оцінку їх діям надаватиме суд", — йдеться у публікації.

22 лютого близько п’ятої години ранку під час патрулювання наряд виявив та затримав за 150 метрів до кордону ще трьох осіб із гумовим човном. Двоє мешканців Івано-Франківщини та один мешканець Харківщини прибули на Закарпаття з метою незаконного перетину українсько-угорського кордону через річку Тиса. За перетин чоловіки мали заплатили по 2,5 тисячі доларів, третій домовився за 2 тисячі доларів, — йдеться у публікації.

Переправників військовозобов’язаних чоловіків до країн ЄС наразі встановлюють.

 

22 лютого 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів