День театру Закарпатський муздрамтеатр відзначив виставою "Привиди маєтку Рейвенскрофт" (ФОТО)

День театру Закарпатський муздрамтеатр відзначив виставою "Привиди маєтку Рейвенскрофт" (ФОТО)
Сьогодні, 27 березня, – Міжнародний день театру. На жаль, уже другий рік ми відзначаємо його в умовах війни, багато акторів зі зброєю у руках захищають Україну.

 

Серед них – і 7 працівників Закарпатського обласного драматичного театру.  Своє професійне свято Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр імені братів Шерегіїв в Ужгороді відзначив напередодні останньою прем’єрою – детективною історією Дона Нігро «Привиди маєтку Рейвенскрофт». До початку вистави глядачі могли насолодитися концертом театрального оркестру, костюмованими виходами акторів, з якими можна було сфотографуватися у святковій фотозоні.  Акторів, працівників театру та поціновувачів театрального мистецтва привітав керівник закладу Василь Марюхнич.

Після вистави театралів привітали представники обласної та міської влади. Також артистам та працівникам облмуздрамтеатру вручили грамоти міської ради . Відзнаки отримали Лариса Москалик, Клара Берец,  Андрій Павлюк, Роман Каверзін, Галина Буланова, Зінаїда Громченко, Світлана Кремінь, Ганна Ліуш та Марина Мілко.

Закарпаття онлайн

 

27 березня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів