В УжНУ відкрили перший ІТ-коворкінг

В УжНУ відкрили перший ІТ-коворкінг
Перший в УжНУ ІТ-коворкінг відкрили сьогодні на факультеті інформаційних технологій. Лабораторія забезпечена комп’ютерним обладнанням, мультимедійною дошкою, проєктором та іншими технічними засобами, потрібними для навчально-дослідних проєктів з використанням високошвидкісного доступу до мережі Інтернет.

 

Основною метою відкриття лабораторії є підтримка студентів і науковців у їхніх дослідженнях і розробках, а також створення сприятливої атмосфери обміну знаннями та ідеями між викладачами й студентами, пише Медіацентр УжНУ. Участь у відкритті ІТ-коворкінгу взяли ректор вишу Володимир Смоланка, проректор з наукової роботи Іван Миронюк, заступник міського голови Ужгорода, доцент кафедри конституційного права та порівняльного права юридичного факультету Василь Гомонай, колектив і студенти кафедри ІФМД.

Ректор УжНУ Володимир Смоланка подякував кафедрі інформатики та фізико-математичних на чолі із завідувачем Василем Кутом за ініціативність, наполегливість, завдяки яким студентська мультимедійна лабораторія стала реальністю.

Привітали кафедру ІФМД з утіленням проєкту і проректор з наукової роботи Іван Миронюк та заступник міського голови, доцент юрфаку Василь Гомонай, який відзначив високу якість підготовки студентів на факультеті інформаційних технологій. «Студенти-айтівці, проходячи практику у міськраді, зробили там багато потрібних речей у сфері ІТ, чим продемонстрували і власний професіоналізм, і викладацького складу. Тож тішуся з нашої співпраці з УжНУ й вашим підрозділом зокрема, та сподіваюся на її поглиблення. А кафедрі бажаю надалі так само потужно розвиватися, втілюючи нові проєкти», – резюмував пан Гомонай.

Завідувач кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін Василь Кут подякував гостям за підтримку й висловив сподівання, що відкриття мультимедійної лабораторії сприятиме розвитку талановитої студентської молоді факультету інформаційних технологій, а також у підготовці до майбутньої роботи в галузі інформаційних технологій.

Ужгородська міська рада

 

13 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів